giovedì 8 agosto 2013

Olive in verde / Olives in green

Una ricetta facile e veloce per gustare le olive? State cercando un modo per cucinarle che le rende versatili? Vi proponiamo le "Olive in verde".
Un contorno veloce e saporito, ottimo sia freddo che caldo. Ideale per accompagnare piatti di carne e sorprendenti come ingrediente principale delle bruschette. Se volete un gustosissimo accostamento vi consigliamo la ricetta Polpette new life! Provare per credere!!

Immagine della ricetta Olive in verde - Olives in green



Ingredienti:

500 g di olive fresche
un mazzetto di prezzemolo
uno spicchio d’aglio
peperoncino
olio extra vergine d’olive
sale quanto basta

……………………

In una pentola con acqua salata far bollire le olive per circa 2 minuti. Dopodiché scolarle e tenerle in caldo.
In un tegame far rosolare con l’olio un trito di prezzemolo, aglio e peperoncino. Aggiungere le olive e far rosolare per circa 3 minuti. Se serve regolare di sale.

..................................................

Olives in green


A quick and easy recipe to taste the olives? Are you looking for a way to cook that makes it versatile? We propose the "Olives in green".
A quick and tasty side dish, it’s very good both cold and hot. It’s ideal to accompany dish of meat and they are surprising as the main ingredient in bruschetta. If you want a tasty combination we recommend the recipe Meatballs new life! Trying is believing!!

Ingredients:


500 g of fresh olives
a bunch of parsley
a clove of garlic
chilli pepper
extra virgin olive oil
salt to taste

…………………

In a pot with salt water let boil the olives for about 2 minutes. After which drain and keep hot them.
In a pan let brown with oil the chopped of parsley, garlic and chilli pepper. Add the olives and let brown for about 3 minutes. If needed regulate of salt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...